Hokej Hokej/Najava utakmica

Zvezda u Novom Sadu kreće po titulu

Hokejaši Crvene zvezde će u sredu odigrati sa ekipom Vojvodine svoj prvi meč u doigravanju za prvaka Srbije.

Kao što već znate, al’ hajde opet da ponovimo, Zvezda i Vojvodina su jedine seniorske ekipe u Srbiji i mada propozicije kažu da moraju da budu barem četiri ekipe, i ove će sezone biti “vuk sit i sve ovce na broju”. Naravno, za ovakvo stanje u seniorskom hokeju nije niko kriv, pa da i mi više ne upiremo prstom, hajde da se okrenemo samom hokeju.

U dosadašnje četri utakmice Crvene zvezde i Vojvodine, u okviru IHL-a, četa Jovice Rusa slavila je u sva četri duela. Jedino je poslednji duel ove dve ekipe, odigran u Beogradu, doneo neizvesnost, pa je rešen nakon produžetaka. Po onome što se moglo videti na toj utakmici, a posle i čuti iz tabora Crvene zvezde, bilo je tu previše opuštanja i nonšalantnosti, pa smo gotovo sigurni da se ovaj put to neće ponoviti.

Zvezda je definitivno favorit i sve drugo osim pobede, pa makar i u Novom Sadu, bilo bi ravno senzaciji i čudu, a verujemo da se čuda ovaj put neće desiti.

Ovaj čuveni plej of igraće se na dve dobijene utakmice, a prvi meč je na rasporedu 11. marta (sreda) u ledenoj hali SPENS-a sa početkom od 20 časova i 15 minuta.

Ovom prilikom pozivamo sve Zvezdine navijače iz Novog Sada i oklnih mesta da dođu i podrže naše hokejaše u pohodu na osmu titulu prvaka Srbije.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama