Хокеј Хокеј/Најава утакмица

Звезда у Новом Саду креће по титулу

Хокејаши Црвене звезде ће у среду одиграти са екипом Војводине свој први меч у доигравању за првака Србије.

Као што већ знате, ал’ хајде опет да поновимо, Звезда и Војводина су једине сениорске екипе у Србији и мада пропозиције кажу да морају да буду барем четири екипе, и ове ће сезоне бити “вук сит и све овце на броју”. Наравно, за овакво стање у сениорском хокеју није нико крив, па да и ми више не упиремо прстом, хајде да се окренемо самом хокеју.

У досадашње четри утакмице Црвене звезде и Војводине, у оквиру ИХЛ-а, чета Јовице Руса славила је у сва четри дуела. Једино је последњи дуел ове две екипе, одигран у Београду, донео неизвесност, па је решен након продужетака. По ономе што се могло видети на тој утакмици, а после и чути из табора Црвене звезде, било је ту превише опуштања и ноншалантности, па смо готово сигурни да се овај пут то неће поновити.

Звезда је дефинитивно фаворит и све друго осим победе, па макар и у Новом Саду, било би равно сензацији и чуду, а верујемо да се чуда овај пут неће десити.

Овај чувени плеј оф играће се на две добијене утакмице, а први меч је на распореду 11. марта (среда) у леденој хали СПЕНС-а са почетком од 20 часова и 15 минута.

Овом приликом позивамо све Звездине навијаче из Новог Сада и оклних места да дођу и подрже наше хокејаше у походу на осму титулу првака Србије.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама