Hokej Hokej/Izveštaji

Zvezdine selekcije U12 i U14 ubedljive protiv NS Starsa

SKHL Crvena zvezda (U12)

Selekcije hokejaškog kluba Crvena zvezda do 12 i 14 godina odigrale su u sredu i petak svoje mečeve protiv ekipe NS Starsa, u okviru Državnog prvenstva Srbije. Obe Zvezdine selekcije su gostovale u Novom Sadu i ostvarile su ubedljive pobede.

Prvo je u sredu na led izašla selekcija U12 koja je savladala domaćina sa 6:0, a strelci za crveno-bele bili su Maksim Milikić sa 2, te Marko Smakić, Petar Vidaković, Petar Kaćunković i Nemanja Dimitrić sa po jednim pogotkom. Selekcija do 12 godina tako je ostala u mrtvoj trci sa večitim rivalom, Partizanom, za titulu prvaka države, a duele te dve ekipe odlučiće ko će na kraju da podigne pehar. Podsetimo da su naši hokejaši ove sezone savladali večitog rivala u borbama regionalne lige, ali upravo je taj meč pokazao da će borba ova dva protivnika biti izuzetno neizvesna.

Selekcija do 14 godina upravo je završila svoj meč u Novom Sadu i u Beograd se vraća sa pobedom od 7:0. U ovoj ubedljivoj pobedi najefikasniji su bili Valentina Vrhoci, Petar Smakić i Maksim Vujovića sa 2 pogotka, te Luka Šiljanovića sa jednim pogotkom.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama