Hokej Hokej/Izveštaji

Tmuran vikend za mlađe selekcije i veterane Crvene zvezde

Od mlađih selekcija hokejaškog kluba Crvena zvezda, ovog vikenda su nastupali stariji početnici i juniori, dok su veterani odigrali svoj meč protiv Vojvodine.

Juniori su u četvrtak i petak odigrali svoje utakmice protiv ekipe Jesenica u Beogradu i nažalost, obe su izgubili. Jeseničani su potvrdili da su trenutno bolja ekipa iako su naš oklopnici pružili dostojan otpor.

U prvom susretu gosti su slavili 2:4 a strelac oba gola za naše oklopnike bio je Strahinja Vdović. U drugom susretu Jesenice su slavile sa 2:5, a golove za crveno-bele postigli su Matija Dinić i Džordž Tarakan. 

Nažalost, zbog bolesti i nedovoljnog broja igrača, naša ekipa morala je da otkaže dvomeč sa Slavijom u Ljubljani, a koji je trebao da se odigra danas i sutra (nedelja i ponedeljak).

Stariji početnici (U12) su otputovali u Zagreb na regionalni turnir kao jedini predstavnici Srbije (plasman izboren pred kraj prethodne godine), ali iako su nastupili kompletni zbog nedostatka treninga (deca imala viruse) nisu otišli na taj turnir potpuno spremni. Prvog dana crveno-beli su izgubili sve tri utakmice i to od Mladosti 2:6, Olimpije 2:6 i Triglava 3:6. U nedelju su naši mladi hokejaši igrali za plasman od 5. do 8. mesta i u prvom susretu protiv Medveščaka su izgubili sa 0:3, dok su u borbi za 7. mesto pobedili ekipu Mladosti sa 2:1.

Veterani Crvene zvezde nisu uspeli da se revanširaju ekipi Vojvodine. Gosti su u susretu koji se odigrao u subotu uveče, u ledenoj hali Pionir, zasluženo slavili sa 4:1. Jedini strelac za našu ekipu bio je Robert Šišić.

Veterani Crvene zvezde

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama