Хокеј Хокеј/Извештаји

Звездини јуниори пали у трилеру

Матеја Поповић

Јуниори хокејашког клуба Црвена звезда баш немају среће. Након што су изгубили неколико утакмица у неизвесним завршницама, вечерас су у леденој хали Пионир поражени у још једном “револверашком обрачуну”. Марибор је славио голом минут и 8 секунди пре краја меча.

СКХЛ Црвена звезда . ХК Марибор 5:6 (0:1, 3:2, 1:3)

Прва трећина резултатски је припала екипи Марибора која је свој погодак постигла у 14. минути преко Жана Љубича. У другом делу Звезда, након само 19 секунди игре, преко Марка Млађеновића (асистенција Драговић – Поповић) долази до изједначења, али гости са два гола Маура Полонија и Јана Фингушта одлазе на 1:3. Али онда на сцену ступа изврсни Матеја Поповић који везује три поготка и Звезда преокреће резултат на 4:3. Треба напоменути да је код сва три гола асистент био Марко Драговић, акод два гола су још припомогли Вдовић Страхиња и Џорџ Таракан. Када је Вук Крављанац, на асистенцију Матије Динића, довео Звезду у водство од 5:3, линило се да ће црвено-бели остварити победу. Међутим Нејц Бизјак и Мауро Полонијо са 2 поготка преокрећу резултат за победу гостију од 5:6.

Ове две екипе ће сутра одиграти свој други меч (10:45), а верујемо да неће бити ништа мање узбудљив, само се надамо да ће наши јуниори овог пута успети да остваре победу.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Who's Online

Скочи на траку са алаткама