Hokej Hokej/Izveštaji

Odličan nastup mlađih selekcija u Sloveniji

SKHL Crvena zvezda(mlađe selekcije)

Selekcije Crvene zvezde do 8 i 10 godina nastupile su ovog vikenda na 2. međunarodnom turniru u organizaciji HDD Bled.

Prvog dana selekcija U8, koju ppredvodi trener Boris Danon, ostvarila je maksimalan učinak i slavila u svih šest mečeva (Olimpija, Pirati Istanbul, HKMK Bled, Triglav 1 i 2, HDD Bled).

Selekcija U10, na čelu sa trenerom Vukašinom Stevićem, odigrala je takođe šest utakmica i ostvarila pet pobeda i jedan poraz. Pobede su izvojevane protiv HKMK Bled (7:1), Jesenica 2 (6:0), Jesenica 1 (7:1), HDD Bled (4:1) i Maribora (5:2). Jedini poraz doživljen je u jednom tesnom i neizvesnom meču od Triglava 1 (0:1).

SKHL Crvena zvzda (mlađe selekcije)

Drugog dana U8 selekcija je odigrala utakmice sa istim protivnicima i ostvarila četri pobede i dva nerešena rezultata.

Selekcija do 10 godina je drugog dana izgubila od Triglava 1 sa 4:1, a ostvarila pobede protiv Maribora 1 (4:0), Ice Piratesa (10:0), Maribor girlsa (10:0), Maribora 2 (10:0) i Olimpije (5:0). Tako je selekcija U10 ovaj turnir završila na 2. mestu odmah posle Triglava 1 od koga je pretrpela dva poraza.

Trener selekcije U10, Vukašin Stević, je govorio je za naš portal i sumirao utiske sa ovog turnira.

“Što se tiče turnira, mogu da kažem da sam prezadovoljan, kao i naša deca koja su odigrala 12 dobrih utakmica. Mislim da smo ostavili dobar utisak u Sloveniji, obzirom da smo uspeli da pobedimo sve ekipe osim Triglava 1 i zasluženo smo zauzeli drugo mesto. Još jednom se zahvaljujemo domaćinima na pozivu i nadamo se da ćemo ih videti na Sisicu 11. i 12. aprila.”

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama