Хокеј Хокеј/Извештаји

Одличан наступ млађих селекција у Словенији

СКХЛ Црвена звезда(млађе селекције)

Селекције Црвене звезде до 8 и 10 година наступиле су овог викенда на 2. међународном турниру у организацији ХДД Блед.

Првог дана селекција У8, коју ппредводи тренер Борис Данон, остварила је максималан учинак и славила у свих шест мечева (Олимпија, Пирати Истанбул, ХКМК Блед, Триглав 1 и 2, ХДД Блед).

Селекција У10, на челу са тренером Вукашином Стевићем, одиграла је такође шест утакмица и остварила пет победа и један пораз. Победе су извојеване против ХКМК Блед (7:1), Јесеница 2 (6:0), Јесеница 1 (7:1), ХДД Блед (4:1) и Марибора (5:2). Једини пораз доживљен је у једном тесном и неизвесном мечу од Триглава 1 (0:1).

СКХЛ Црвена звзда (млађе селекције)

Другог дана У8 селекција је одиграла утакмице са истим противницима и остварила четри победе и два нерешена резултата.

Селекција до 10 година је другог дана изгубила од Триглава 1 са 4:1, а остварила победе против Марибора 1 (4:0), Ице Пиратеса (10:0), Марибор гирлса (10:0), Марибора 2 (10:0) и Олимпије (5:0). Тако је селекција У10 овај турнир завршила на 2. месту одмах после Триглава 1 од кога је претрпела два пораза.

Тренер селекције У10, Вукашин Стевић, је говорио је за наш портал и сумирао утиске са овог турнира.

“Што се тиче турнира, могу да кажем да сам презадовољан, као и наша деца која су одиграла 12 добрих утакмица. Мислим да смо оставили добар утисак у Словенији, обзиром да смо успели да победимо све екипе осим Триглава 1 и заслужено смо заузели друго место. Још једном се захваљујемо домаћинима на позиву и надамо се да ћемо их видети на Сисицу 11. и 12. априла.”

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама