Hokej Hokej/Izveštaji

Zvezda slavila u produžetku

SKHL Crvena zvezda

Hokejaši Crvene zvezde odigrali su danas prvi od dva meča u Zagrebu protiv ekipe Mladosti. Da će Mladost biti tvrd orah, nagovestili smo i u našoj najavi ove utakmice. Crveno-beli su tek u produžetku slavili protiv domaćina, a nadamo se da će sutra, uz još bolji pristup uspeti da ostvare i pobedu regularnom toku utakmice jer su četi Jovice Rusa bodovi preko potrebni u poteri za ekipama Slavije i Triglava.

KHL Mladost – SKHL Crvena zvezda 2:3 (1:2, 1:0, 0:0, 0:1)

Zvezda je po običaju dobro ušla u utakmicu pa je već u 3. minuti golom Mateje Popovića (asistencija Evenij Kasitski) povela sa 0:1. Ipak, samo dva minuta je trajalo vodstvo crveno-belih. Već u 5. minuti domaćin je preko Maria Čunka izjednačio na 1:1. do kraja prvog dela utakmice Zvezdin Rus, Vjačeslav Čegrintsev, u 17. minuti zabija za 1:2, na asistenciju Uglješe Novakovića.

Drugi deo je rezultatski pripao domaćoj ekipi. Naime, za 20 minuta efektivne igre jedini pogodak postigao je Leo Šutevski u 20. minuti za 2:2. 

Poslednji period je doneo tvrdu i napetu utakmicu, ali golova nije bilo, pa se ušlo u produžetke. A u produžecima Zvezda je bila prisebnija i iskoristila svoju priliku nakon samo 53 sekunde igre i golom Uglješe Novakovića (asistencija Marko Dragović) došla do zlatnog gola i važne pobede.

Crvena zvezda: Luković, Ranković, Anić, Brkušanin, Čegrintsev, Dragović, Kasitski, Marković, Mašić, Mlađenović, Novaković, Podunavac, Popović, Ristić, Španjević, Cvik

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama