Hokej Hokej/Najava utakmica

Zvezda ide na megdan Triglavu

Foto: SKHL Crvena zvezda

Hokejaši Crvene zvezde izaći će na led ovog vikenda. Nakon kraće pauze, naši oklopnici će otputovati u Sloveniju gde će u Kranju odigrati dvomeč sa domaćinom Triglavom.

Biće ovo susret dve ekipe koje su se na kraju prošlogodišnjeg šampionata sastale u finalu. Zvezda je tada bila bolja i sa dve pobede osvojila titulu regionalnog prvaka. Ovaj put boriće se za bodove kako bi se i jedni i drugi probali približiti ekipi Slavije koja je trenutno na prvom mestu.

Triglav je do sada odigrao osam utakmica i sakupio 18 bodova (5 pobeda, po jedna pobeda i poraz nakon produžetaka i jedan poraz) i nalazi se na drugom mestu. Sa druge strane četa Jovice Rusa je trenutno četvrta, ali sa dve utakmice manje od Triglava i sa 12 osvojenih bodova (4 pobede i 2 poraza).

Ni ovog vikenda trener Rus neće moći da računa na Ivana Jankovića koji je operisao rame, ali zato hoće na Evgenija Kasitskog kome je klub napokon sredio papire, pa će moći da putuje u Sloveniju.

Utakmica neće biti ni malo laka, ali verujemo da će naši oklopnici dati sve od sebe da prikažu dobru igru i da se u Beograd vrate sa obe pobede.

Utakmice su na rasporedu u subotu (9. novembar od 19:15 časova) i nedelju (10. novembar od 15:30 časova).

Na put u Sloveniju krenuće: Arsenije Ranković, Petar Stepanović, Marko Brkušanin, Ivan Anić, Pavle Podunavac, Vjačeslav Čegrintsev, Mihal Daniel, Marko Dragović, Andrej Cvik, Uglješa Novaković, Andrija Španjević, Dušan Janković, Vasilije Anđelković, Antonije Mašić, Mirko Marković, Matija Vuković, Džordž Tarakan, Marko Mlađenović, Mateja Popović i Evgenij Kasitski.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama