Хокеј Хокеј/Вести Хокеј/Најава утакмица

Звезда и Ред тим за нашег Душана Крстића

Душан Крстић (СКХЛ Црвена звезда)

Хокејашки клуб Црвена звезда организоваће 11. новембра (17:15 часова) хуманитарни меч измећу Црвене звезде и Ред тима.

Повод овог хуманитарног меча је подршка младом Душану Крстићу – Дулету који се бори у својој најважнојој животној утакмици (леукемија).

Хуманитарни меч за Душана Крстића

Душан Крстић рођен је 26.маја 2003. године. тренутно је други разред Средње школе за информационе технологије у Београду – ИТХС. На леду је од своје 4. године. Почео је у Беостару где је играо од 2007. до 2015. године, а од 2015. прелази у Црвену звезду. Са Звездом је учествовао у ИХЛ такмичењу за селекцију У14 и У16, а са селекцијом У16 постао је Државни прввак у сезони 2017/2018.

Овим поводом за наш портал огласио се и Марко Јулоски који је 4 године тренирао Дулета.

“Утакмица је ревијалног карактера свих генерација СКХЛ Црвена звезда, као подршка нашем члану селекције У19, Дулету Крстићу који болује од леукемије. Предвиђено је да учествују селекције У12, У14, У16 , У19, сениори и ветерани.
Ово је један мали знак пажње за сјајног младог спортисту, дивног момка и доброг друга. Од када је дошао у наш клуб, прошли смо сви заједно доста тога са Дулетом, много тренинга, путовања и утакмица. Ово је још једно искушење за њега, где сам сигуран да ће изаћи, као и увек до сада, као победник. Сви смо уз тебе Дуле и видимо се ускору тамо где се ти најбоље осећаш, на леду и на свом голу!
Дођите у што већем броју и дајте подршку нашем Дулету!

 

Хуманитарни меч за Душана Крстића

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама