Fudbal Fudbal/Izveštaji i analize

Zvezda ubedljiva u Surdulici

Radnik - Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde danas su gostovali u Surdulici i slavili zasluženu pobedu. Crveno-beli su bili ubedljivi proti Radnika, a krajnji rezultat je bio 5:0 (3:0).

Prvo poluvreme bilo je dovoljno crveno-belima da reše pitanje pobednika. Već u 6. minuti Zvezda dolazi u vodstvo od 1:0. Ben je iskoristio smušenost odbrane Radnika, ali ga golman domaćih ruši i sudija pokazuje na belu tačku. Siguran strelac bio je Milan Pankov.

Samo šest minuta kasnije, Aleksa Vukanović je kao brzi voz prošao kroz odbranu domaćina i sigurnim udarcem povisio na 2:0. Posle toga Radnik uspeva na neki način da uspostavi ravnotežu, ali golman domaćih u 38. minuti pravi katastrofalnu grešku koju koristi Ben i dovodi Zvezdu do ogromnih 3:0.

U 56. minuti Zvezda je napala preko Milana Gajića, ali domaći igrač Marković igra rukom u šesnaestercu i sudija ponovo pokazuje na belu tačku. Siguran je bio Ben i to je bilo 4:0 za crveno-bele. Igrao se 65. minut kada je Pavkov odlično uposlio Matea Garsiju koji fantastičnim udarcem iz mrtvog ugla postiže gol za 5:0. Bio je to i konačan rezultat ovog meča.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama