Фудбал Фудбал/Извештаји и анализе

Звезда убедљива у Сурдулици

Радник - Црвена звезда

Фудбалери Црвене звезде данас су гостовали у Сурдулици и славили заслужену победу. Црвено-бели су били убедљиви проти Радника, а крајњи резултат је био 5:0 (3:0).

Прво полувреме било је довољно црвено-белима да реше питање победника. Већ у 6. минути Звезда долази у водство од 1:0. Бен је искористио смушеност одбране Радника, али га голман домаћих руши и судија показује на белу тачку. Сигуран стрелац био је Милан Панков.

Само шест минута касније, Алекса Вукановић је као брзи воз прошао кроз одбрану домаћина и сигурним ударцем повисио на 2:0. После тога Радник успева на неки начин да успостави равнотежу, али голман домаћих у 38. минути прави катастрофалну грешку коју користи Бен и доводи Звезду до огромних 3:0.

У 56. минути Звезда је напала преко Милана Гајића, али домаћи играч Марковић игра руком у шеснаестерцу и судија поново показује на белу тачку. Сигуран је био Бен и то је било 4:0 за црвено-беле. Играо се 65. минут када је Павков одлично упослио Матеа Гарсију који фантастичним ударцем из мртвог угла постиже гол за 5:0. Био је то и коначан резултат овог меча.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама