Hokej Hokej/Najava utakmica

Oklopnici pojačani ruskim bekom putuju u Ukrajinu

Hokejaši Crvene zvezde sutra (četvrtak) rano ujutro putuju za Ukrajinu gde će odigrati tri utakmice u okviru druge runde Kontinental Kupa.

Crveno-beli na ovaj put kreću osokoljeni pobedama protiv Celja, ali znaju da ih očekuje izuzetno težak posao jer su protivnici mnogo jače ekipe od onih iz IHL-a. Ipak, i prošle sezone četa Jovice Rusa uspela je da napravi jedno iznenađenje kada je, u okviru druge runde Kontinental Kupa, savladala ekipu Jesenica. Ovog puta za protivnike naši momci će imati ekipe Korone Brašov, domaćeg Donbasa i Mogo iz Rige.

Na ovaj put Zvezda kreće oslabljena jer u timu neće biti Ivana Jankovića koji je i dalje povređen, ali ni veterana Srđana Ristića koji ostaje sa mlađim selekcijama Crvene zvezde. Ipak, u ekipi se našlo jedno novo ime, a to je Jevgenij Kasitski (22 godine), ruski bek koji je došao na probu u redove crveno-belih, a pre toga je igrao u sledećim ligama: MHL B, MHL, NMHL i Rusija 3.. Da li će ostati u crveno-belim redovima pokazaće i ove utakmice u Kontinental Kupu. Vredi se pisetiti da su prošle sezobe naši hokejaši imali, pored Čegrintseva, još dva izuzetno dobra ruska igrača – Gaidaša i Kulešova, pa se nadamo da će i Kasitski pokazati kvalitet koji je potreban četi Jovice Rusa.

Evo i spiska igrač koji putuju u Ukrajinu:

1. Marko Brkušanin
2. Vjačeslav Čegrintsev
3. Evgeni Kasitski
4. Pavle Podunavac
5. Ivan Anić
6. Mihal Daniel
7. Marko Dragović
8. Andrej Cvik
9. Uglješa Novaković
10. Andrija Španjević
11. Dušan Janković
12. Vasilije Anđelković
13. Mašić Antonije
14. Mirko Marković
15. Andreja Jovović
16. Džordž Tarakan
17. Marko Mladenović
18. Strahinja Vdović
19. Mateja Popović
20. Aleksa Gvozdenović

Golmani:

1. Arsenije Ranković
2. Petar Stepanović

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama