Хокеј Хокеј/Најава утакмица

Оклопници појачани руским беком путују у Украјину

Хокејаши Црвене звезде сутра (четвртак) рано ујутро путују за Украјину где ће одиграти три утакмице у оквиру друге рунде Континентал Купа.

Црвено-бели на овај пут крећу осокољени победама против Цеља, али знају да их очекује изузетно тежак посао јер су противници много јаче екипе од оних из ИХЛ-а. Ипак, и прошле сезоне чета Јовице Руса успела је да направи једно изненађење када је, у оквиру друге рунде Континентал Купа, савладала екипу Јесеница. Овог пута за противнике наши момци ће имати екипе Короне Брашов, домаћег Донбаса и Мого из Риге.

На овај пут Звезда креће ослабљена јер у тиму неће бити Ивана Јанковића који је и даље повређен, али ни ветерана Срђана Ристића који остаје са млађим селекцијама Црвене звезде. Ипак, у екипи се нашло једно ново име, а то је Јевгениј Каситски (22 године), руски бек који је дошао на пробу у редове црвено-белих, а пре тога је играо у следећим лигама: МХЛ Б, МХЛ, НМХЛ и Русија 3.. Да ли ће остати у црвено-белим редовима показаће и ове утакмице у Континентал Купу. Вреди се писетити да су прошле сезобе наши хокејаши имали, поред Чегринтсева, још два изузетно добра руска играча – Гаидаша и Кулешова, па се надамо да ће и Каситски показати квалитет који је потребан чети Јовице Руса.

Ево и списка играч који путују у Украјину:

1. Марко Бркушанин
2. Вјачеслав Чегринтсев
3. Евгени Каситски
4. Павле Подунавац
5. Иван Анић
6. Михал Даниел
7. Марко Драговић
8. Андреј Цвик
9. Угљеша Новаковић
10. Андрија Шпањевић
11. Душан Јанковић
12. Василије Анђелковић
13. Машић Антоније
14. Мирко Марковић
15. Андреја Јововић
16. Џорџ Таракан
17. Марко Младеновић
18. Страхиња Вдовић
19. Матеја Поповић
20. Алекса Гвозденовић

Голмани:

1. Арсеније Ранковић
2. Петар Степановић

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама