Хокеј Хокеј/Извештаји

Звезда поражена од Славије и други пут

Фото: Црвена звезда - Триглав

Данас су хокејаши Црвене звезде одиграли свој други меч против екипе Славије, у оквиру ИХЛ такмичења. Након што су у јучерашњем мечу поражени резултатом 5:2, данас су црвено-бели претрпели још један пораз. Овог пута гости су славили резултатом 4:3 у једном изузетно узбудљивом мечу.

СКХЛ Црвена звезда – ХК Славија јуниор 3:4 (1:1, 1:2, 1:1)

Звездини оклопници су добро започели први период овог меча. Већ на почетку 4. минута Марко Драговић (асистенција ДаниелНоваковић) доводи црвено-беле у водство од 1:0 (играч више). Гол нисмо видели све до истека 16. минуте сусрета. Звездин Рус, Чегринтсев је зарадио искључење, а гости су преко Ника Трудена изједначили на 1:1. Звезда је до крај трећине имала скоро пуна два минута два играча више али то није успела да искористи.

И онда је стигла казна. у другом периоду, у 27. минути, гости преко Андража Чампе долазе у водство од 1:2. Ипак, оно што није искористила са два играча више, чета Јовице Руса је искористила са играчем више и у 34. минути стигла до изједначења. Даниел Михал је на асистенцију ШпањевићНоваковић сместио пак у мрежу гостију за 2:2. А онда се поновила иста ситуација као и с краја првог и почетка другог периода. Наиме Звезда је опет имала два играча више и то није искористила, а одмах после тога у 38. минути гости преко Луке Претнара долазе до водства од 2:3.

Црвена звезда се опет вратила у меч. Играо се 43. минут када је Михал Даниел постигао свој други погодак. На асистенцију ДраговићПоповић, Чех је сместио пак у мрежу гостију за 3:3. И као што смо већ претходно рекли, када не искористите своје прилике, следи казна. Црвено-бели нису искористили своје прилике када су имали играча више на леду (2 пута) и онда је у 58. минути (Звезд аимала играча више) Ник Труден затресао мрежу Арсенија Ранковића за 3:4 за још једну победу Славије.

СКХЛ Црвена звезда: Митић, Ранковић, Анић, Анђелковић, Бркушанин, Чегринтсев, Даниел, Драговић, Гвозденовић, Д. Јанковић, И. Јанковић, Марковић, Машић, Новаковић, Подунавац, Поповић, Шпањевић, Таракан, Вдовић, Вуковић, Цвик

ХК Славија јуниор: Павлич, Сотлар, Батич, Чампа, Хумар, Иловар, Комплошек, Лапорник, Миклавчич, Панчур, Погачар, Претнар, Пушењак, Шчап, Ситар, Керлеп, Труден, Видич, Жнидаршич

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама