Fudbal Fudbal/Vesti

Musemić: Zvezdi želim prolazak u grupnu fazu Lige šampiona

Zvezdini fudbaleri danas igraju svoju prvu utakmicu u okviru plej ofa kvalifikacija za ulazak u grupnu fazu Lige šampiona. Protivnik je ekipa švajcarskog Jang Bojsa, a prvautakmica se igra u Bernu od 21 čas.

Očekivanja Zvezdinih navijača su velika, ali protivnik nije ni malo naivan. Naš portal kontaktirao je Zvezdinog bivšeg igrača, Husrefa Musemića, i zamolili smo ga za komentar i očekivanja od ovog duela.

“Pre svega Zvezda je imala jednu veoma tešku utakmicu protiv Kopenhagena, koja je bila izuzetno zahtevna. Verujem da je pobeda iz te utakmice veliki podsticaj, a sama utakmica veliko iskustvo za igrače Crvene zvezde”, kaže Husref, pa dodaje:

“Ipak, na suprotnoj strani je ekipa Jang Bojsa koja je prošle sezone izdominirala u švajcarskom prvenstvu i Zvezdi neće biti ni malo lako. Videli smo da su igrači Zvezde odigrali jednu lošiju utakmicu u Helsinkiju, pa to treba da bude opomena pred ovaj duel. Ipak, verujem da je velika prednost Crvene zvezde što revanš igra u Beogradu gde će biti puna Marakana.”

Za kraj, Husref Musemić je zaželeo crveno-belima puno sreće i prolaz u grupnu fazu.

“Verujem da Zvezda može da prođe i od srca joj želim da i ove godine igra u grupnoj fazi Lige šampiona.”

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama