Фудбал Фудбал/Вести

Мусемић: Звезди желим пролазак у групну фазу Лиге шампиона

Звездини фудбалери данас играју своју прву утакмицу у оквиру плеј офа квалификација за улазак у групну фазу Лиге шампиона. Противник је екипа швајцарског Јанг Бојса, а прваутакмица се игра у Берну од 21 час.

Очекивања Звездиних навијача су велика, али противник није ни мало наиван. Наш портал контактирао је Звездиног бившег играча, Хусрефа Мусемића, и замолили смо га за коментар и очекивања од овог дуела.

“Пре свега Звезда је имала једну веома тешку утакмицу против Копенхагена, која је била изузетно захтевна. Верујем да је победа из те утакмице велики подстицај, а сама утакмица велико искуство за играче Црвене звезде”, каже Хусреф, па додаје:

“Ипак, на супротној страни је екипа Јанг Бојса која је прошле сезоне издоминирала у швајцарском првенству и Звезди неће бити ни мало лако. Видели смо да су играчи Звезде одиграли једну лошију утакмицу у Хелсинкију, па то треба да буде опомена пред овај дуел. Ипак, верујем да је велика предност Црвене звезде што реванш игра у Београду где ће бити пуна Маракана.”

За крај, Хусреф Мусемић је зажелео црвено-белима пуно среће и пролаз у групну фазу.

“Верујем да Звезда може да прође и од срца јој желим да и ове године игра у групној фази Лиге шампиона.”

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама