Fudbal Fudbal/Vesti

Karte za Kopenhagen u prodaji

Izvor: FKCZ, zvanični sajt

Fudbaleri Crvene zvezde u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sastaće se u utorak, 6. avgusta, od 20:45 sa Kopenhagenom, a karte su od danas u prodaji.

Od podneva su na blagajnama stadiona “Rajko Mitić” u prodaji ulaznice za meč sa danskim Kopenhagenom. Cena karte za severnu i južnu tribinu iznosi 800 dinara, za istočnu 1.200, za zapadnu 1.500 i za VIP deo zapada 2.500 dinara. Blagajne su otvorene danas do 18 sati, a za sve one koji ne stignu da u toku dana kupe karte to će moći da urade i u petak, subotu i ponedeljak od 10 do 18 časova, kao i u utorak na dan utakmice od 10 sati do početka meča.

Takođe, u toku je prodaja sezonskih ulaznica u Servisu za članstvo na zapadnoj tribini našeg stadiona. I za meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona važe sezonske propusnice.

Još jednom napominjemo da zbog sistema ulaska na istočnu i zapadnu tribinu u vidu češljeva, kao i velikih gužvi koje se očekuju, svako, pa i deca, mora imati kartu.

Ovo će biti još jedna prilika za naše navijače da ispune tribine stadiona “Rajko Mitić” i podrže naše momke na putu do Lige šampiona.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama