Фудбал Фудбал/Вести

Карте за Копенхаген у продаји

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Фудбалери Црвене звезде у оквиру трећег кола квалификација за Лигу шампиона састаће се у уторак, 6. августа, од 20:45 са Копенхагеном, а карте су од данас у продаји.

Од поднева су на благајнама стадиона “Рајко Митић” у продаји улазнице за меч са данским Копенхагеном. Цена карте за северну и јужну трибину износи 800 динара, за источну 1.200, за западну 1.500 и за ВИП део запада 2.500 динара. Благајне су отворене данас до 18 сати, а за све оне који не стигну да у току дана купе карте то ће моћи да ураде и у петак, суботу и понедељак од 10 до 18 часова, као и у уторак на дан утакмице од 10 сати до почетка меча.

Такође, у току је продаја сезонских улазница у Сервису за чланство на западној трибини нашег стадиона. И за меч трећег кола квалификација за Лигу шампиона важе сезонске пропуснице.

Још једном напомињемо да због система уласка на источну и западну трибину у виду чешљева, као и великих гужви које се очекују, свако, па и деца, мора имати карту.

Ово ће бити још једна прилика за наше навијаче да испуне трибине стадиона “Рајко Митић” и подрже наше момке на путу до Лиге шампиона.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама