Rukomet Rukomet/Vesti SDCZ

Peruničić ostaje veran Zvezdi

Izvor: mojacrvenazvezda.net

Rukometaši Crvene zvezde kroz plej-aut domaćeg šampionata obezbedili su opstanak u srpskoj rukometnoj eliti i time okončali verovatno jednu od najtežih i najstresnijih sezona u klupskoj istoriji. Prvi trener našeg kluba Nenad Peruničić tokom drugog dela sezone nije predvodio ekipu, a po okončanju takmičenja pojavila se informacija da će Peruničić i definitivno napustiti klub i preuzeti niškog Superligaša ekipu Železničara.

Međutim, do toga nije došlo, jer se Peruničić odlučio da ostaneu voljenom klubu, a to je potvrdio i izjavom za sportske medije:

– „Ostajem u Zvezdi, biće i malo većeg angažmana uprave, da pokušamo da se malo i pojačamo. Videćemo u narednih 15, 20 dana. Sigurno ne možemo da pariramo na tom nivou finansijski najjačih klubova kod nas. Iza nas je jako težak period i zahvalan sam momcima koji su odradili sezonu ne tražeći ništa, jureći sa svojih poslova na trening i utakmice. Naša cela ekipa je u prošloj sezoni koštala 3.000 evra što je preskromno i jednostavno više od borbe za opstanak nije bilo realno.“

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama