Fudbal Fudbal/Izveštaji i analize Fudbal/Omladinski pogon

Omladinci slavili, kadeti remizirali u Novom Sadu

Izvor: FKCZ, zvanični sajt

Omladinci i kadeti Crvene zvezde gostovali su Vojvodini i ostvarili pobedu i remi. Izabranici Nikole Puače stigli su do tri boda pobedom 3:1, a učenici Slavoljuba Đorđevića u Beograd su se vratili sa bodom (1:1).

Omladinci: Vojvodina – Crvna zveda 1:3 (1:2)

Gledalaca: 200.

Sudija: David Matić.

Strelci: Grek u 23. za Vojvodinu, a Jočić u 5, Stojanović u 45. i Kupusović u 53. minutu za Crvenu zvezdu.

Žuti kartoni: Eraković, Adžibaba (Crvena zvezda).

Vojvodina: Tormoan, Bjeković, Jakovljević, Đurković, Mitrović, Radić (od 70. Đurić), Savić, Topić, Milijašević (od 56. Nijemčević), Kurtiši (od 82. Matković), Grek.

Crvena zvezda: Gordić, Milisavljević, Stajić, Adžibaba (od 90. Ajdinović), Savić, Eraković, Novaković (od 90. Pupović), Stojanović, Kupusović (od 82. Odada), Jočić (od 86. Velikić), Burmaz (od 79. Dedijer).

Zvezda je pružila odličnu partiju u gostima Vojvodini i upisala rutinsku pobedu. Već u 5. minutu crveno-beli su stigli do vođstva golom Jočića na asistenciju Burmaza.

Domaćin je izjednačio u 23. minutu posle akcije po desnom boku, a najspretniji pred golom Gordića bio je Matija Grek.

Učenici Nikole Puače odgovorili su u poslednjim trenucima prvog poluvremena preko Mateje Stojanovića koji je spretno reagovao posle kornera i zatresao mrežu.

Posle pogotka, Stojanović je upisao i asistenciju. Sjajni vezni fudbaler poslao je dugu loptu u prostor, a Kupusović rutinski realizovao šansu i udvostručio prednost.

Crvena zvezda je do kraja utakmice sačuvala dva gola prednosti, čemu je u velikoj meri doprineo raspoloženi Miloš Gordić koji je u završnici meča odbranio i jedanaesterac Topića.

Kadeti: Vojvodina – Crvena zvezda 1:1 (1:0)

Gledalaca: 200.

Sudija: Đorđe Maksimović.

Strelci: Dragan Kokanović u 90. za Vojvodinu, a Ilić u 35. minutu za Crvenu zvezdu.

Žuti kartoni: Pantić, Vu. Bogdanović, Ve. Bogdanović (Vojvodina), Lukić, Matić (Crvena zvezda).

Crveni karton: Bogdanović Veljko iz Vojvodine u 72, a Đuričković uroš iz Crvene zvezde u 87. minutu.

Vojvodina: Musa, Luković, Kljajić, Obradović (Batos), Blagojević, Ve. Bogdanović, Kokanović, Pantić (Stojak), Vu. Bogdanović, Radmilović (Bajat), Novevski (Martinkevič).

Crvena zvezda: Katić, Mitrović, Blagojević, Matić, Lukić, Pisar, Pantović (Pešović), Ilić (Perduv), Eleven (Babić), Piplica (Đuričković), Radulović (Maksimović).

Na korak od celog plena bili su i kadeti Crvene zvezde koji su stigli do vođstva u 35. minutu, ali su u poslednjim trenucima meča primili gol i morali da se zadovloje remijem.

Korner Piplice je u gol pretočio Ilić koji je odlično reagovao na drugoj stativi i glavom zatresao mrežu.

Uprkos vrlo dobroj igri crveno-beli nisu uspeli da udvostruče prednost u nastavku, a igrači Vojvodine su uspeli u završnici meča da naplate pad koncentracije ekipe Slavoljuba Đorđevića i dođu do boda.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama