Fudbal Fudbal/Vesti Fudbal/Najava utakmica

Prenosi kadetskog derbija i meča Zvezde B

Izvor: FKCZ, zvanični sajt

Zvezdaši će predstojećeg vikenda biti u prilici da na Jutjub kanalu Zvezda kids gledaju dva direktna prenosa.

Dvodnevni fudbalski užitak će početi susretom Grafičara, filijale Crvene zvezde, i Stepojevac Vage koji se igra u subotu od 11 časova na pomoćnim terenima stadiona “Rajko Mitić”.

Izabranici Milije Žižića će ujedno, susretom 17. kola Srpske lige Beograd, napraviti uvertiru u kadetski večiti derbi zakazan za nedelju od 10.30 časova u SC Teleoptik.

Crveno-beli talenti rođeni 2002. godine će protiv večitog rivala pokušati da nastave niz od sedam pobeda, a pred gostovanje Partizanu, Nikola Njamculović ne skriva optimizam.

– Odlično smo otvorili prolećnu polusezonu. Upisali smo pobedu rezultatom 3:1 protiv Spartaka i nadam se da ćemo u istom ritmu nastaviti i u nedelju. Pokazali smo da imamo brze igrače po bokovima, sjajnog napadača i vrlo opasan prekid. Rivalima je teško da predvide odakle preti najveća opasnost – rekao je ofanzivni vezista koji je protiv Subotičana upisao pogodak i asistenciju.

Učenici Slavoljuba Đorđevića novom pobedom izjednačili bi se po broju bodova sa crno-belima na vrhu tabele Kadetske lige Srbije.

– Derbi je borba za bodove, ali i prestiž. Pobeda bi predstavljala značajan korak ka odbrani titule, sami bismo sebi olakšali posao u završnici i nadam se da ćemo se pokazati u najboljem svetlu u nedelju – izjavio je Njamculović.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama