Fudbal Fudbal/Vesti

Marin – Dođite na spektakl u subotu

Izvor: FKCZ, zvanični sajt

Zvezdaši sa nestrpljenjem očekuju subotu, 18 časova, kada je zakazana velika proslava 74. rođendana našeg kluba. Vezista crveno-belih Marko Marin poziva vas da u što većem broju dođete na Marakanu, podržite ekipu protiv Zemuna i uživate u fantastičnom slavlju.

IMG_07032019_133118_(850_x_540_pixel).jpg

– Srećan sam što ćemo zajedno proslaviti rođendan, Zvezda je klub sa bogatom istorijom i dugom tradicijom i zaslužuje pravi spektakl u subotu. Naši navijači iz utakmice u utakmicu pokazuju da su najbolji, a uveren sam da će i ovog puta prevazići sebe. Mi ćemo na terenu dati sve od sebe da upotpunimo slavlje i da atraktivnim potezima i lepim golovima ostvarimo pobedu i donesemo radost našim navijačima. Cene ulaznica su simbolične, sav prikupljen novac ide u humanitarne svrhe i to je još jedan razlog da u subotu svi dođete na Marakanu – rekao je Marin.

Marko Marin je efektnim pogotkom potvrdio pobedu crveno-belih u Lučanima u 25. kolu Superlige Srbije.

– Lep gol, drago mi je da sam ga postigao samo kako bih potvrdio dobru igru i pobedu ekipe. Dobro smo izgledali na terenu i, što je najvažnije, ostvarili smo pobedu. Idemo korak po korak ka svom cilju – osvajanju šampionske titule. Izjednačili smo rekord, na korak smo od toga da se upišemo u istoriju. Za to ćemo se takođe svi boriti u subotu i zato vas čekamo na Marakani – poručio je Marin.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama