Fudbal Fudbal/Vesti

Simić: Spremni smo za Vojvodinu

Izvor: SD Crvena zvezda

Novom pobedom, šestom ukupno, naši fudbaleri završili su zimske pripreme. Izabranici Vladana Milojevića savladali su Maribor rezultatom 1:0.

– Prezadovoljni smo što smo zabeležili još jednu pobedu. Malo smo lošije ušli u prvo poluvreme, trebalo nam je vremena da uđemo u ritam. Ima malo i do toga što je poslednji meč na pripremama, stigao je umor, teške su noge, ali kako je prolazilo vreme podizali smo tempo i u drugom delu igre izgledali smo jako dobro– rekao je Simić.

Za generalnu probu na pripremama u Antaliji Crvena zvezda je imala protivnika po meri.

– Maribor je bio odlična provera, zaista su jaka, čvrsta ekipa. Vidi se da su redovni učesnici evropskih takmičenja. Možda se sretnemo na leto u kvalifikacijama, ali ne biramo protivnike, gledamo samo sebe. Važno nam je da budemo potpuno spremni za svakog protivnika, ali ima još dosta do leta. Sada nam je najvažnije da ostvarimo uspeh u prvenstvu i Kupu.

Fudbaleri Crvene zvezde vraćaju se u subotu u Beograd. Za sedam dana, 16. februara, od 16 sati na svom terenu dočekuju ekipu Vojvodine u okviru 22. kola Superlige Srbije.

– Potpuno smo spremni za nastavak prvenstva. Odradili smo na Kipru fantastično fizičku pripremu, u Turskoj smo poradili na nekim detaljima u igri, tako da smo apsolutno spremni za sve izazove u prvenstvu i Kupu – poručio je Simić.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama