Ватерполо Ватерполо/Извештаји СДЦЗ

Несрећан пораз Звездиних ватерполиста

CRVENA ZVEZDA vs PRO RECO Beograd, 17.10.2018. foto: Nebojsa Parausic Vaterpolo, Crvena zvezda, Pro Reko, XYZ

Ватерполисти Црвене звезде нису успели да забележе прву победу у оквиру Регионалне А1 лиге, иако су водили све до 2 минута пред крај утакмице.

Црвена звезда – Морнар БС 8:9 (2:1, 2:1, 2:3, 2:4)

Играли су ватерполисти Звезде онако како је то очекивао од њих тренер Савић, па су прву чествртину завршили водством од 2:1 головима Вељка Танкосића и Душана Васића. И у другој четвртини иста слика. Након што је Морнар преко Врдољака изједначио на 2:2, Звезда даје гас и головима Николе Бурсаћа и Велјка Танкосића долази до 4:2 и са тим се резултатом отишло на полувреме.

Када је Велјко Танкосић постигао свој трећи погодак за 5:2, сви су помислили да је прва победа на видику. Међутим, Морнар головима Врдољака долази до 5:5, али Звезда преко свог најбољег играча, Танкосића ипак успева да зварши ову четвртину водством од 6:5,

На самом почетку последње четвртине црвено-бели преко Бориса Поповића долазе до водства од 7:5, али Морнар головима Елеза и Ћалића долази до новог изједначења – 7:7.  На 2 минута и 24 секунде пред крај сусрета Душан Васић доноси Црвеној звезди водство од 8:7. А онда, на 2 минута до краја игрч гостију, Живковић, постиже гол за 8:8, да би на само 48 секунди до краја утакмице Борис Павловић угасио Звездину наду за првом овосезонском победом и донео славље гостима – 8:9. До краја утакмице Андриа Битадзе није успео да погоди мрежу сплићана, па је Звезда и након 4 кола остала прикована за дно табеле.

У следећм колу, које је на програму 17. новембра, на реду је вечити дерби између Црвене звезде и Партизана.

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама