Fudbal Fudbal/Najava utakmica Fudbal/Omladinski pogon

Omladinci i kadeti u isto vreme

Izvor: FKCZ, zvanični sajt

Pred ljubiteljima fudbala je još jedan sadržajan vikend tokom kojeg ih očekuju dva direktna prenosa na Jutjub kanalu Zvezda kids.

Dvodnevni program će otvoriti omladinci Crvene zvezde koji u subotu od 11 časova gostuju Internacionalu u okviru 15. kola Omladinske lige Srbije.
Izabranici Bratislava Živkovića pokušaće da nastave pobednički niz, jer su u seriji od pet trijumfa, a njihov meč bićete u prilici da pratite u direktnom prenosu.

Istovremeno će u potragu za novim slavljem krenuti učenici Slavoljuba Đorđevića, koje čeka gostovanje Radu u 16. kolu Kadetske lige Srbije. Igrači rođeni 2002. godine u dosadašnjem delu takmičenja ostvarili su 10 pobeda uz remi i četiri poraza, i zauzimaju treće mesto na tabeli sa 31 bodom.

Narednog dana, u nedelju od 13 časova, Grafičar će spustiti zavesu na bogat vikend. Zvezdina filijala odmeriće snage sa Zvezdarom u 13. kolu Srpske lige Beograd, sa namerom da upiše deveti prvenstveni trijumf i zadrži lidersku poziciju, uz direktan prenos na Jutjub kanalu Zvezda kids.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama