Фудбал Фудбал/Вести

Милојевић – Навијачи, видимо се у Сурдулици

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Фудбалери Црвене звезде окрећу се обавезама у Суперлиги Србије, креће други круг лигашког дела домаћег првенства, а тренера Владана Милојевића пред дуел са Динамом највише брине кадровска ситуација.

540-milojevic-09111.jpg

Шампион Србије екипи из Врања гостује у Сурдулици, а утакмица 16. кола игра се у суботу од 15 часова.

– Стигли смо до другог дела домаћег шампионата. Нећу рећи ништа ново ако кажем да је Динамо полетна екипа без обзира на пласман на табели. Имао би више бодова да игра у Врању, тамо смо имали сусрет Купа Србије и видело се колико људи воле тај клуб. За нас је јако битно да пред репрезентативну паузу одиграмо добру утакмицу. Волео бих да публика дође у што већем броју и да нас подржи у Сурдулици. Мислим да ћемо имати све услове за спектакл и добар меч – рекао је Милојевић.

Тренер Звезде има доста мука око избора играча за меч са Динамом.

– Имамо доста кадровских проблема, из минута у минута добијам поједине информације са проблемима. Сигурно да неће играти Филип Стојковић, Горан Чаушић и Душан Јованчић. За поједине повреде још чекам потврду, да видимо који је степен озбиљности, јер постоје одређене дилеме да ли би ти играчи могли да изнесу утакмицу. Ипак, више ћемо знати тек после данашњег тренинга.

Милојевић се још једном осврнуо на историјску победу у Лиги шампиона и зашто је битно да се тријумф против Ливерпула заборави у овим тренуцима.

– Немамо много времена да размишљамо, то је фудбал. Одиграли смо утакмицу Лиге шампиона и сада морамо да гледамо Суперлигу. Желим да видим реакцију мојих играча, јер се тако постаје бољи и квалитетнији, то вам даје залог за будућност. Не волим да добар резултат одмах после падне у воду, морате да се потврђујете и верујем да су моји играчи прави и да ће бити најбољи против Динама. Утакмица са Ливерпулом је била не тако давно, али је већ архивирана и сада стварно мислимо само на Динамо. Зна се да нам је првенство приоритет свих приоритета и знамо шта нам је чинити – закључио је Милојевић.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама