Hokej Hokej/Najava utakmica

Kadeti Zvezde na dvomeču protiv Slavije

Kadeti hokejaškog kluba Crvena zvezda u petak putuju u Ljubljanu gde će odigrati dve utakmice (2. i 2. novembra) protiv ekipe Slavije.

Crveno-beli nisu baš u zavidnoj formi i trenutno zauzimeju pretposlednje 8. mesto na tabeli regionalnog takmičenja (IHL) za uzrast do 16 godina. od četiri odigrane utakmice puleni Marka Juloskog su zabeležili jednu pobedu i tri poraza, dok ekipa Slavije iz osam odigranih utakmica ima tri pobede i 5 poraza (jedan pposle produžetaka). Ipak, optimizam u crveno-belim redovima nikada ne jenjava i naši oklopnici sigurno neće otići u Ljubljanu sa istaknutom belom zastavom.

Evo šta je pred put, za naš portal, rekao trener crveno-belih oklopnika, Marko Juloski:

“Zbog zauzetosti ledene dvorane Pionir, primorani smo da odigramo dve utakmice sa ekipom Slavije u Ljubljani.
Kao i većina slovenačkih ekipa, Slavija je kvalitetan protivnik pojačana sa par momaka iz Hrvatskih ekipa koji su ove godine prešli u Slaviju, jer tim Zagreb ne igra IHL ligu.
Mi treba da se bavimo našom igrom i da smanjimo greške koje smo imali na prethodnim utakmicama. Naivno smo primali golove i nadam se da smo nešto naučili na tim utakmicama. Ako uspemo u tome, odigraćemo dve zanimjive utakmice.”

Našim kadetima želimo puno sreće sa željom da se kao pobednici vrate iz Slovenije.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama