Хокеј Хокеј/Најава утакмица

Хокејаши гостују Медвешчаку, Вукићевић: Биће интересантан меч

Сениори хокејашког клуба Црвена звезда овог викенда одиграће само један дуел и то против екипе Медвешчака, у Загребу.

Након што су два пута савладали Триглав у Крању, те два пута екипу Славије у Београду, Звездини оклопници дочекују овај сусрет са пуно оптимизма и верују да ће наставити са својим победничким низом. Ипак, треба напоменути да је не тако давно екипа Медвешчака била надомак победе. Наиме, у утакмици коју су ова два противника играла у Загребу, Медвешчак је у једном тренутку водио са чак 5:1, али су Звездини хокејаши успели да преокрену меч и славе голом у продужетку. Управо из тог разлога нема места опуштању и у меч треба учи максимално мотивисано.

Звездини хокејаши ће имати довољно времена за одмор од напорних мечева у регионалном такмичењу, као и Континентал Купу, и верујемо да ће на тренинзима стручни штаб, предвођен тренером Јовицом Русом, урадити све да припреми наше оклопнике како за овај, тако и за следеће изазове.

Сусрет између Медвешчака и Црвене звезде је на распореду у недељу, на Велесајму, са почетком од 15 часова и 30 минута, па ако сте којим случајем у Загребу, дођите и подржите наше хокејаше.

Фото: Лука Вукићевић

 

Замолили смо Луку Вукићевића да нам каже своја очекивања, а ево шта је он рекао за наш  портал:

“Меч против екипе Медвешчак ће сигурно бити интересантан. Знамо како смо победили прошлу утакмицу, како смо се вратили после пар голова заостатка. Свако путовање је тешко само по себи, али мислим да ћемо савладати Медвешчак и нправити још један корак ка првој позицији на табели.”

Фото: Табела ИХЛ такмичења

 

5 Коментарa

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама