Fudbal Fudbal/Izveštaji i analize Fudbal/Omladinski pogon

Poraz omladinaca posle preokreta

Izvor: FK Crvena zvezda

U veoma uzbudljivom duelu trećeg kola omladinske Lige šampiona omladinci Crvene zvezde poraženi su od Liverpula rezultatom 2:1.

 

Domaćin je bio opasniji i konkretniji rival u prvom pokuvremenu, ali su crveno-beli disciplinovanom igrom neutralisali pokušaje, pre svega raspoloženog Adekanjea.
Uprkos brobenom izdanju izabranici Bratislava Živkovića otišli su na odmor sa gorkim ukusom u ustima zbog povrede kolena koju je u 30. minutu doživeo Savić.
Spušten gard u nastavku je doneo znatno više posla za oba golmana, pa će se prepričavati šanse Stojančića, na jednoj, i Adekanjea i Kamača, na drugoj stani.
Kaznu za neiskorišćene šanse domaćina doneo je Joveljić pogotkom u 79. minutu. Sjajni napadač uspeo te tako da se i protiv trećeg rivala upiše u strelce.
Prekršaj u Gordićevom šesnaestercu bio je povod za najstrožu kaznu, ali je maestralni golman Beograđana zaustavio udarac Luisa.
Ipak, u 86. minutu, Kamačo je doneo izjednačenje, a šest minuta kasnije, Ris Vilijams potpuno je preokrenuo rezultat i nezasluženo ostavio crveno-bele preznih šaka.
Liverpul – Crvena zvezda 2:1 (0:0)
Stadion: Totali viked.
Sudija: Ivan Arvel Grifit (Vels).
Strelci: Kamačo u 86. i R. Vilikams u 90+2. za Liverpul, a Joveljić u 79. minutu za Crvenu zvezdu.
Žuti karton: Kamačo (Liverpul)
Liverpul: Jaroš, N. Vilijams, Luis, R. Vilijams, Klejton, Klarkson, Adekanje, Džons, Glacel, Kejn (od 86. Dankan), Kamačo.
Crvena zvezda: Gordić, Kukolj, Terzić, Milikić, Savić (od 30. Ajdinović), Jovičić, Adžibaba, Stojanović (od 46. Kupusović), Joveljić, Jočić (od 84. Burmaz), Velikić (od 46. Stojančić).

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama