Фудбал Фудбал/Извештаји и анализе Фудбал/Омладински погон

Пораз омладинаца после преокрета

Извор: ФК Црвена звезда

У веома узбудљивом дуелу трећег кола омладинске Лиге шампиона омладинци Црвене звезде поражени су од Ливерпула резултатом 2:1.

 

Домаћин је био опаснији и конкретнији ривал у првом покувремену, али су црвено-бели дисциплинованом игром неутралисали покушаје, пре свега расположеног Адекањеа.
Упркос бробеном издању изабраници Братислава Живковића отишли су на одмор са горким укусом у устима због повреде колена коју је у 30. минуту доживео Савић.
Спуштен гард у наставку је донео знатно више посла за оба голмана, па ће се препричавати шансе Стојанчића, на једној, и Адекањеа и Камача, на другој стани.
Казну за неискоришћене шансе домаћина донео је Јовељић поготком у 79. минуту. Сјајни нападач успео те тако да се и против трећег ривала упише у стрелце.
Прекршај у Гордићевом шеснаестерцу био је повод за најстрожу казну, али је маестрални голман Београђана зауставио ударац Луиса.
Ипак, у 86. минуту, Камачо је донео изједначење, а шест минута касније, Рис Вилијамс потпуно је преокренуо резултат и незаслужено оставио црвено-беле презних шака.
Ливерпул – Црвена звезда 2:1 (0:0)
Стадион: Тотали викед.
Судија: Иван Арвел Грифит (Велс).
Стрелци: Камачо у 86. и Р. Виликамс у 90+2. за Ливерпул, а Јовељић у 79. минуту за Црвену звезду.
Жути картон: Камачо (Ливерпул)
Ливерпул: Јарош, Н. Вилијамс, Луис, Р. Вилијамс, Клејтон, Кларксон, Адекање, Џонс, Глацел, Кејн (од 86. Данкан), Камачо.
Црвена звезда: Гордић, Кукољ, Терзић, Миликић, Савић (од 30. Ајдиновић), Јовичић, Аџибаба, Стојановић (од 46. Купусовић), Јовељић, Јочић (од 84. Бурмаз), Великић (од 46. Стојанчић).

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама