Ватерполо Ватерполо/Вести СДЦЗ

ВК и ЏК Црвена звезда богатији за два спортска пријатеља

Аутор: ЦЗБГ, Радовановић Д.

У медија центру СД Црвена звезда, представници ватерполо клуба и џудо клуба Црвена звезда, потписали су уговоре са компанијама Macron и Елит академијом, те су потврдили нова спортска пријтељства.

Генерални секретар СД-а, али и председник ВК Црвена звезда, г. Игор Милојевић, изразио је велико задовољство новом сарадњом. Такође је истакао чињеницу да је ФК Црвена звезда од момента појављивања марке Macron низала велике успехе. Свакако, попут свих Звездаша, не крије радост што је Звезда ушла у квалификациони део Лиге шампиона, а чему се и тежило. Захваност на личном залагању је упутио и представницима компанија, за залагање и омогућавање спонзорских уговора по питању опреме, јер је то изузетно тешко, a značajno када су у питању “мали” спортови.

Док су представници компанија Macron и Елит академије такође навели да им је велико задовољство и част што се сарадња шири на ватерполо и џудо клуб Црвена звезда, Јелена Pavićević је испред Macron-а да ће се ускоро у оквиру СД-а отворити њихов мањи схоп центар.

Генерални секретар ЏК Црвена звезда, г. Владан Гачић истакао је да је поносан што као, још један “мали” спорт, праве велике резултате, те се нада титули Европског клупског првака.

Целокупан садржај конференције приликом које су уговори потписани, можете погледати на https://www.youtube.com/watch?v=GV3HL0kz-tI

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама