Fudbal Fudbal/Izveštaji i analize Fudbal/Omladinski pogon

Ubedljiva pobeda omladinaca

Izvor: FK Crvena zvezda

Omladinci Crvene zvezde savladali su rezultatom 5:0 ekipu Dinama iz Pančeva u okviru 10. kola Omladinske lige Srbije.
Rano vođstvo našoj ekipi doneo je Velikić već u drugom minutu utakmice. Na odličan centaršut kapitena Terzića iz drugog plana do lopte je stigao Velikić koji ju je rutinski poslao u mrežu golmana Andžića. Do kraja poluvremena rezultat se nije menjao, ali smo zato u drugom delu igre bili svedoci prave goleade.

Prvo je Stojanović proigrao Kupusovića kroz sredinu, a on je iskosa, sa desne strane pogodio dalji ugao golma Dinama. Potom se dva puta za manje od 10 minuta u strelce upisao kapiten Terzić. Naš krilni napadač iskoristio je grešku protivničkih fuddbalera, zakačio je loptu koja se odbila  do Kupusovića, golman je odbranio njegov šut, ali se zato odlično snašao Terzić i poslao loptu u protivničku mrežu. Samo devet minuta kasnije Stojančić je uposlio Terzića, koji je sa 15 metara pogodio desni ugao mreže golmana Andžić. Poslednji pogodak na meču delo je Milisavljevića.

Nakon duge akcije lopta je stigla na desnu stranu, Kukolj je uputio u peterac, gde se najbolje snašao Milisavljević i postavio konačan rezultat.

Ovom pobedom naši omladinci upisali su 17. bod i nalaze se na šestom mestu na tabeli.

Crvena zvezda – Dinamo Pančevo 5:0 (1:0)

Teren: Pomoćni teren stadiona „Rajko Mitić“
Sudija: Danilo Jerinić (Beograd)
Strelci: Velikić u 2′, Kupusović u 56′, Terzić u 68′ i 77′ i Milsavljević u 83′
Žuti kartoni: Nema

Crvena zvezda: Gordić, Milisavljević, Stajić, Adžibaba, Savić, Milikić, Velikić (od 62′ Stojančić), Stojanović (od 62′ Jovičić), Burmaz (od 46′ Kupusović), Jočić (od 62′ Kukolj), Terzić (od 78′ Dedijer).
Dinamo Pančevo: Andžić, Gajić (Graovac) u 66′, Bodlović, Nikolić, Nikolajev (Perić) u 71′, Zulfić (Grujičić) u 80′, Stojanov, Živaljević (Telbis) u 53′, Javor, Gligorijević, Stanić (Mladenović) u 69′.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama