Фудбал Фудбал/Вести

Milojević – Pauza za „resetovanje“

Izvor: FK Crvena zvezda

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je posle pobede nad Zemunom u gostima sa 2:1, u 11. kolu Superlige, da će im predstojeća dvonedeljna pauza dobro doći.

– Prvo bih se zahvalio FK Zemun na sjajnom gostoprimstvu, a potom na fer i dobroj igri. Ovu utakmicu kao da sam već doživeo prošle godine kada je Boaći pred kraj postigao gol. Zemun je prava takmičarska ekipa i trener Kruščić radi izvanredan posao uz plejadu mladih igrača. Imali smo problema, znali smo da imaju ubitačnu kontru pogotovo po levoj strani. Da je Zemun dao još jedan gol na 1:0, imali bismo velikih problema da se uopšte vratimo u meč. Želim kolegi sve najbolje, biće sigurno mnogo dobrih rezultata za Zemun – rekao je Milojević i dodatno analizirao utakmicu:

– Uspeli smo, uz malo i sreće, da izjednačimo u poslednjem minutu prvog poluvremena. Imali smo ceo drugi deo i pokušavali smo svim raspoloživim snagama da dođemo do drugog pogotka. Hteo bih da kažem da smo za taj gol možda bili bolji. Dobro je što predstoji pauza, da se momci odmore, iako ću imati gro prvotimaca u reprezentaciji, a oni su i fizički i psihički na nekom minimumu, ali šta da radimo.

Predstoji pauza zbog utakmica nacionalnih timova u naredne dve nedelje.

– Pauza će nam dobro doći da se „resetujemo“, iako nemamo ni mnogo vremena. Uvek je dobro u fudbalu da imate rezultate koji vas prate i kada ne igrate dobro. Neki put igrate dobro, a ne dođu rezultati… Evidentno je da smo i dominirali, imali i šanse, ali radićemo na onome što nije bilo dobro. Pojedini igrači su došli malo kasnije, uz česte rotacije možda još nismo u željenom ritmu, ali ćemo naći rešenje.

Stelci za pobedu u Zemunu bili su Dejan Joveljić i Marko Marin u poslednjim trenucima prvog i drugog poluvremena.

– Nije moj princip da hvalim pojedince, ovo je sport, ako je neko ovaj meč odigrao na višem nivou, to je takođe i zasluga ostalih igrača. Neko iskoči danas, neko ima slabiji dan, voleo bih da to znam unapred, pa bih tako i sastavio tim. Imamo igrače kojima predstoje i duga putovanja sa reprezentacijama, a voleo bih da se svi dobro odmore, da budu malo sa porodicama i da se vrate sveži – završio je Milojević.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама