Одбојка Одбојка/Извештаји Одбојкашице СДЦЗ

Zvezda izgubila u finalu “Šaletovog memorijala”, Jovana Jovičić MVP

Izvor: OK Crvena zvezda

Odbojkašice Crvene zvezde poražene su u finalu XVII Memorijalnog turnira “Dragan Šakota – Šale”. Jovana Jovičić je proglašena za najboljeg igrača turnira.

Crveno-bele su u finalnom meču izgubile od TENT-a sa 0:3, po setovima 15:25, 20:25, 19:25 i na taj način su ostale bez “Šaletovog trofeja”.

U meču za treće mesto ekipa Spartaka je pobedila Dinamo sa 3:2, po setovima 17:25, 27:25, 25:27, 25:23, 15:10.

Pobednički pehar kapitenu TENT-a uručila je Vera Šakota. Pehar namenjen osvajaču 2. mesta, kapitenu Crvene zvezde Katarini Čanak, uručila je Ana Avramović, generalni direktor OK Crvena zvezda. Pehar pobednika utakmice za 3. mesto kapiten Spartaka je primila iz ruku Siniše Pantovića, člana Upravnog odbora OK Crvena zvezda, koji je uručio i cveće za poraženog iz tog duela, kapitenu Dinama.

Trofej za najbolju odbojkašicu turnira (MVP) Jovana Jovičić iz TENT-a primila je od Maje Simanić, tim menadžera Crvene zvezde. Ona je predala i nagrade namenjene najboljem primaču (Lazić, TENT), najboljem tehničaru (Vignjević, TENT), najboljem liberu (Stepanović, Crvena zvezda) i najboljem blokeru (Čanak, Crvena zvezda).

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама