Фудбал Фудбал/Вести Фудбал/Омладински погон

Živković – Bez straha u novi izazov

Izvor: FK crvena zvezda

Omladinci Crvene zvezde na premijeri u grupnoj fazi omladinske Lige šampiona odmeriće snage sa vršnjacima iz Napolija. Italijanski predstavnik biće gost srpskog šampiona na stadionu Čukaričkog, a Bratislav Živković je istakao značaj predstojećeg meča.

540-zivkovic-1709.jpg

– Novo iskustvo i novi izazov za nas. Prilika da odmerimo snage sa najboljim timovima Evrope i vidimo gde smo. Nadam se da će igrači u meč ući slobodno i bez straha, bez obzira što smo jedna od najmlađih ekipa u ovom takmičenju. Momci su veoma motivisani i jedva čekaju prvi sudijski zvižduk. Rekao sam im da u meč uđu rasterećeno i pokažu talenat i takmičarski duh, a rezultat neka bude rezultat pruženog na terenu – istakao je šef stručnog štaba omladinaca Crvene zvezde.

Očekivanja su uvek najviša, ali je Živković svestan težine zadatka.

– Priželjkujemo pobedu i tri boda, međutim, nećemo biti nezadovoljni ni remijem s obzirom na to da smo debitanti u ovom takmičenju. Rival je renomirani tim koji u prvenstvu svake nedelje igra mečeve u rangu Lige šampiona. U ovom trenutku jedini problem mogla bi da nam predstavlja njihova fizička dominantnost.

Po završetku duela, crveno-beli juniori će se uputiti ka Ljutice Bogdana gde prvi tim očekuje premijera u grupnoj fazi Lige šampiona.

– Sportski je uvek ići na obedu, bez obzira na rivala, pa takav pristup očekujem i od prvog tima. Verujem u stručni stab, Vladana Milojevića i igrače, pokazali su kvalitet rezultatima u poslednjih godinu i po dana. Kad god smo pomislili da neće uspeti demantovali su nas, nadam se da će i ovaj put prijatno iznenaditi. Odmah po završetku naše utakmice uputićemo se na stadion “Rajko Mitić” da podržimo seniore– rekao je Živković.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама