Кошарка Кошарка/Вести

Održana redovna Skupština KK Crvena zvezda

Izvor: KK Crvena zvezda

U ponedeljak uz prisustvo 35 članova, održana redovna Skupština KK Crvena zvezda. Usvojene sve odluke, formiraju se novi UO i stručni savet kluba. Crvena zvezda
KK Crvena zvezda mts održao je u ponedeljak prvu redovnu Skupštinu kluba u 2018.godini.
Na sednici koja je trajala od 17 do 19.45 časova, bilo je prisutno svih 35 članova Skupštine – (28 članova, dok je 7 odsutnih članova dalo punomoćje).
Na dnevnom redu sednice kojom je predsedavao predsednik Skupštine Branislav Baćović, našle su se sve tačke i pitanja važna za funkcionisanje kluba, usvojeni su svi finansijski izveštaji, izložen je izveštaj nadzornog odbora, takođe i izveštaj revizorske kuće, ali i izveštaji Evrolige i finansijske komsiije Evrolige.
Članovi Skupštine dobili su informaciju i o novim kandidatima za sastav Upravnog odbora kluba, poslovnom planu KK Crvena zvezda za takmičarsku sezonu 2018-2019, promenama u sastavu Skupštine, i predsedništvu kluba.
Posebne tačka dnevnog reda bila je formiranje Uo čijem sastavu će se nači ljudi iz privrede , kao i formiranje Stručnog saveta kluba, u čijem radu će ( i za koji su već dali načelan pristanak) učestvovati brojne legende kluba. Nakon konstitutivnih sednica stručnog saveta i UO, javnosi će biti prezentirana kompletna informacija o Stručnom savetu kluba.
Poseban deo sednice Skupštine zauzela je prezentacija i vrlo iscrpan izveštaj o poslovanju KK Crvena zvezda u periodu od 2011-2018.godine,  koji je članovima Skupštine izložio predsednik kluba Nebojša Čović.
U izlaganju su vrlo detaljno obuhvaćeni svi aspekti života kluba od 2011.godine pa do danas, ali je izložen i plan o narednim koracima kluba i na sportskom i poslovnom planu.
Drugi deo prezentacije o daljim idejama i planovima kluba na poslovnom i marketinškom planu, promocijama kluba i načinima samofinansiranja KK CZ kroz različite akcije, članovima Skupštine izložio je direktor crveno-belih Filip Sunturlić
Predstavnicima Skupštine, detaljno je prezentovana i organizaciona šema kluba koja je u potpunosti usaglašena i oformljena sa standardima Evrolige, koja ih i propisuje.

Takođe, detaljno je prezentovan i plan rekonstrukcije terena i zgrade KK Crvena zvezda koja je uz pomoć i u saradnji Evrolige dobila potpuno novo ruho, o čemu su i lično prilikom dolaska na Mali Kalemegdan mogli da se uvere svi članovi Skupštine, i ostalih organa kluba. Sedište KK Crvena zvezda sada ima potpuno nove terene sa novom podlogom ( 3 standardna terena) nove koševe, i jedan potpuno novi teren 3 na 3, dok je fasada upravne zgrade potpuno renovirana i osvežena,
Sve tačke dnevnog reda i izveštaji prezentovani od strane predsednika i direktora kluba usvojeni su jednoglasno.
Konačno, članovi Skupštine, kao i svaki put, želeli su i kroz pitanja da se dodatno informišu o radu kluba, posebno o pojedinim detaljima vezanim za takmičarsku ekipu koja će nositi dres Crvene zvezde mts u sezoni koja startuje utakmicom sa Cibonom krajem septembra.

Коментар

Кликните да бисте објавили коментар

  • Na ovoj skupštini je trebalo raspravljati o rezultatima rada u sezoni 2017/2018 kao i o predstojećoj sezoni i obezbeđenju sredstava za nastupajuću sezonu, a možda tek usput da se pomene i period pre toga kao poređenje.
    Pod rezultatima rada mislim na sve selekcije KKCZv kao i na rad uprave i stručnog štaba, analiza prethode sezone i zaključak o upešnosti iste a ne neke uopštene floskule.
    Analize i služe da se shvate greške, uoče dobre stvari i da se eliminišu te greške kako se ne bi ponovile.
    Možda se o tome i diskutovalo ali u članku nema ni jednog slova o toj tematici.

Скочи на траку са алаткама