Кошарка Кошарка/Вести

Crveno-beli zovu, slobodan ulaz za Nižni Novogorod

Izvor: KK Crvena zvezda

Ulaz na poslednju prijateljsku utakmicu Crvene zvezde pred put u Laktaše, biće slobodan. Crvena zvezda mts u petak od 19 časova dočekuje ekipu ruskog VTB ligaša NIžneg Novgoroda.
Ulaz na poslednju pripremnu utakmica pred start takmičarske sezone 2018-2019 koju košarkaši Crvene zvezde mts igraju u petak protiv člana VTB i Ruske lige “Nižneg Novgoroda” biće slobodan!

Jedna od najozbiljnijih provera crveno-belih u pripremnom periodu, ujedno i posednja utakmica u Beogradu, pred put ekipe na “Superkup” ABA lige u Laktašima, igraće se u petak od 19 časova u dvorani “Aleksandar Nikolić”.

Novi trener crveno-belih Milan Tomić i prvotimci kluba, i pored prvobitnog plana da svi mečevi u pripremnom periodu budu zatvorenog tipa, izrazili su veliku želju da se na ovaj način predstave crveno-beloj publici i navijačima Crvene zvezde, pre odlaska u Laktaše na utakmice Superkupa.

Zato vas KK Crvena zvezda mts poziva svoje pristalice da dođu u velikom broju i zvanično se upoznaju sa Stratosom, Džoom, Dušanom, Bilijem, Nemanjom… momcima koji će ove sezone nositi dres Crvene zvezde .


Crvena zvezda mts je u pripremnom periodu slavila u tri utakmice, u sredu sledi još jedna provera “zatvorenog tipa” sa Antverpenom, dok je meč sa “Nižnim” na programu u petak (19h).

Kapije dvorane “Aleksandar Nikolić” biće u petak otvorene u 18 časova.

Скочи на траку са алаткама