Fudbal Fudbal/Vesti

Milojević – Zaslužena pobeda pred pauzu

Izvor: FK Crvena zvezda

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je posle trijumfa nad Vojvodinom sa 4:1 u Novom Sadu, u okviru 7. kola Superlige, da ih sada čeka zaslužen i potreban odmor posle napornog ritma utakmica.

Šampion Srbije zadržao je maksimalan učinak i posle ovog gostovanja, golovima Milana Pavkova i Srđana Babića, dok je dvostruki strelac bio El Fardu Ben.

– Kao što sam rekao pre meča, lepo je igrati u Novom Sadu. Nismo imali vremena u gustom rasporedu za posebne treninge. Probali smo malo da kombinujemo pri čemu sam gledao koje igrače mogu da iskoristim zbog emotivnog pražnjenja.  Utisak je da nas je Vojvodina respektovala više nego što je trebalo, ali smo zasluženo pobedili i na najbolji način idemo na odmor posle kojeg nas čeka nastavak paklenog ritma. Rivalu čestitam na fer i korektnoj igri, i želim mu da već od sledećeg duela započne niz pobeda – rekao je Milojević.

Reprezentativna pauza na programu je naredne dve nedelje počevši od 3. septembra, a Zvezda takmičenje u Superligi nastavlja duelom sa Radnikom na stadionu „Rajko Mitić“, u okviru 8. kola.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama