Фудбал Фудбал/Вести

Krstičić: Moraćemo u revanšu da koristimo svoje prilike!

Utiske posle meča izneo je Nenad Krstičić. On je istakao da je zadovoljan večerašnjom partijom Zvezdinih fudbalera, pomenuvši da crveno-beli imaju dobre šanse za prolaz.

– Sačuvali svoj gol kod kuće, to je najbitnije. Mislim da smo odigrali fizički jaku utakmicu, pretrčali smo dosta. Oni su imali posed. Prvo poluvreme je završeno, mislim da imamo lepe šanse za prolaz. Oni su takva ekipa, vole da imaju posed. Mi ćemo ih pustiti da i u revanšu tako igraju. Trudićemo se da iskoristimo svoje šanse, koje smo i večeras stvorili. Nadam se da ćemo dati gol i proći dalje. 

On se osvrnuo i na navijače, koji su svojim ljubimcima pružali podršku iza južne tribine stadiona ”Rajko Mitić”.

– Navijači su nam značili. Čuli smo ih i večeras. Juče su nam na treningu isto pružili podršku. Pomoglo nam je to stvarno. Loše je igrati pred praznim tribinama. Nemaš uopšte osećaj da igraš prvenstvenu utakmicu, a kamoli da igraš za Ligu šampiona, tako da nam je njihova podrška bila značajna i ovoga puta. 

Krstičić je izneo i svoja očekivanja pred revanš, ocenivši da će fubaleri Zvezde morati u revanšu bolje da realizuju svoje šanse.

– Ovo je njihov stil fudbala. Vole da igraju kroz sredinu, da igraju dosta fizički. Za nas to jeste naporno, moramo da čekamo svoju šansu. Ali to smo večeras odradili dobro, imali smo tri-četiri konkretne šanse. To ćemo u revanšu morati da realizujemo. 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама