Фудбал Фудбал/Вести

Borjan: Od nas sve zavisi!

Svoje imperesije medijima je preneo i čuvar mreže Crvene zvezde, Milan Borjan. On je istakao da je Zvezda odigrala taktički dobru utakmicu. Naglasio je da su crveno-beli večeras imati protiv sebe kvalitetnog protivnika, koji voli da se nadigrava i nametne svoj ritam igre.

– Mislim da smo taktički odigrali vrlo dobro. Imali smo naše šanse, nismo iskoristili. Ekipa je odigrala stvarno dobro. Nismo imali podršku na tribinama, ali su se naši navijači čuli. Nadam se da ćemo tamo da iskoristimo šanse i prođemo u grupnu fazu koja se čeka toliko dugo. 

– Igrali smo zaista dobro, zatvorili smo sve. Oni su jedna ekipa koja je tvrda, igra zajedno odbrambeno i napadački. Tamo ćemo izađemo kao i danas i da probamo da pobedimo. 

Borjan se osvrnuo i na podršku navijača, istakavši da je šteta što crveno-beli nisu imali podršku na tribinama.

– Značila nam je podrška navijača mnogo. Šteta što nisu mogli da budu na tribinama, inače bi bilo preko 50 hiljada ljudi, ali Bože moj, to je deo fudbala. Oni su nam i večeras dali podršku i to nam znači. Nadam se da ćemo tamo imati više navijača nego Salcburg.  

Od revanša Zvezdin čuvar mreže očekuje sličnu utakmicu, ali i prolaz svoje ekipe u grupnu fazu Lige šampiona.

– Biće teška utakmica kao i danas. Probaćemo da damo gol i da prođemo u grupnu fazu što se čeka dugo. Oni su mnogo dobra ekipa. Vole da igraju, da nameću svoj stil igre, ali od nas sve zavisi. 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама