Фудбал Фудбал/Вести

Ebisilio – Za ovo igramo fudbal

Izvor: FK Crvena zvezda

Pobedu u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Suduve obeležili su fenomenalni golovi. Prvi je deo Zvezdinog novajlije Lorenca Ebisilija.

– Uvek jedva cekate prvi gol u klubu, drago mi je što sam danas uspeo da zatresem mrežu. Pokušavao sam i do sada, trudio sam se i sada je stigla nagrada na ovoj fantastičnoj utakmici. Navijači kao što ih mi imamo daju vam dodatnu energiju i prelep osećaj na terenu. Danas sam ovo uradio za njih, a takođe i za sebe, jer ne želim nikada ni sebe da razočaram – poručio je Ebisilio.

Zvezdin vezista ističe da je pobeda mogla da bude i ubedljivija.
– Ako želite da igrate Ligu šampiona, morate da date golove kao što smo mi to uradili danas. Na terenu je sve bilo jasno, nije se pobednik dovodio u pitanje. Mogli smo da postignemo i pet ili šest golova, uz dužno poštovanje protivniku. Ovo je odličan korak na putu ka Ligi šampiona. Sada moramo da završimo započeto i u revanšu u Litvaniji. Očekujemo tešku utakmicu tamo, moramo da ostanemo koncentrisani i da završimo na najbolji način. Obozavam kada je podrška sa tribina ovako glasna. Dosta igrača je ovde već dugo, i navikli su na takvu podršku, za mene je ovo novo.

Naši igrači su pobedu, kao i uvek, proslavili ispred severa.
– Podrška navijača mi mnogo znači, prelep je osećaj kada vas publika podržava kao nas danas. Taj osećaj je uzajaman, cenim svu ljubav koju nam naši navijači pružaju. Kraj utakmice je bio prelep, uživao sam u proslavi sa navijačima. Zbog takvih momenata mi i igramo fudbal. Želimo da ispunimo očekivanja i da budemo što uspešniji, da učinimo i sebe i ovaj klub još boljim – poručio je Ebisilio.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама