Фудбал Фудбал/Вести

Milojević: Nismo završili posao

Fudbaleri Crvene zvezde savladali litvansku Suduvu rezultatom 3:0 (2:0) u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a trener crveno-belih, Vladan Milojević, izneo je svoje utiske nakon meča.

Pre nego što prokomentarišem utakmicu, želeo bih da kažem da je ovo tužan dan za mene zbog svih dešavanja u Grčkoj. U svoje i u ime svojih igrača, želebio bih da izrazim saosećanje sa našom bratskom Grčkom. Što se tiče same utakmice, zadovoljan sam što amo odigrali bolje nego u prošloj utakmici. Ali, nismo završili posao, idemo u Litvaniju kao da je 0:0. Oni su čvrsta ekipa, pričali smo o njihovim prekidima, jedna greška po ovakvom vremenu mogla bi skupo da nas košta. Nisam želeo da nas ponese euforija“, rekao je Milojević.

Već u prvom delu igre, strateg crveno-belih bio je prinuđen da izvrši izmenu, a teren je napustio Nenad Krstičić. “Dobio je nezgodan udarac, imao je krvarenje, nije moglo ni da se ušiva. Požalio se na vrtoglavicu, pa nismo želeli da rizikujemo, ali sada je dobro”.

Ukoliko eliminiše Litvance, Crvena zvezda bi u narednom kolu mogla da se sastane sa Spartakom iz Trnave, koji je u prvom meču savladao Legiju sa 2:0, li Milojević nije želeo da razmišlja unapred. “Nismo završili posao, ne želim da pričam o narednom protivniku, pričaćemo posle Litvanije“, rekao je Milojević.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама