Фудбал Фудбал/Вести

Zvezdaši složni – Rad i priprema daju rezultate

Izvor: FK Crvena zvezda

Pobeda od 3:0 nad Suduvom u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona nije iznenađenje za naše fudbalere. Oni ističu da su se dobra priprema i vredan rad u njihovom slučaju isplatili.

– Presrećni smo zbog rezultata i pobede. Igrali smo jako pametno i strpljivo, na kraju se to isplatilo. Stručni štab je odradio odličan posao kada je analiza protivnika u pitanju. Znali smo tačno šta će da rade i kako će da igraju. Čuo sam sa su posle utakmice komentarisali kako smo ih pročitalo u svakom segmentu igru, to je još jedan dokaz da smo se sjajno pripremili. Imamo odličan rezultat pred revanš, sigurno smo favoriti, ali ne smemo da se opustimo. Moramo ponovo da damo sve od sebe kako bismo ostbarili svoj cilj, a to je plasman u Ligu šampiona – rekao je Savić koji se osrvnuo i na prvenac Ebisilia u Zvezdinom dresu:
– Drago mi je zbog Ebisilia što je postigao prvenac i ovacije publike kada je izlazio iz igre. Mnogo je važna ta hemija između igrača i navijača i siguran sam da će njemu podrška sa tribina biti dodatni motiv, kao što je i svima nama. 

Do sada je Nemanja  Milić uglavnom igrao na poziciji krilnog napadača, a na meču sa Suduvom odlično se snašao i na poziciji špica.
– Najvažnije je da smo pobedili i da nismo primili gol, time smo ispunili svoj cilj. I ranije sam igrao na poziciji špica, nije mi to strano. Trudim se, dosta trčim i zadovoljan sam kako sam odigrao. Imao sam neke šanse, ali kod nas u ekipi zaista nije bitno ko daje golove, važno je samo da pobeđujemo – rekao je Milić.

Zvezdin desni bek Filip Stojković istakao je da je zadovoljan što ekipa iz utakmice u utakmicu podiže formu.
– Odlično smo pripremili utakmicu, maksimalno fokusirano smo ušli u meč i pružili smo partiju podjednako dobru kao neke iz prošle sezone. Od samog starta smo imali dosta šansi, brzo smo otvorili utakmicu i to nam je mnogo olakšalo posao. Mi koji smo igrali prošle godine novajlijama smo rekli da moramo borbeno da uđemo u utakmicu, da će to podići i publiku, koja će nama dati dodatnu snagu.tako je bilo, publika nas je nosila i oni su mnogo zaslužni za ovu pobedu – rekao je Stojković.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама