Фудбал Фудбал/Вести Фудбал/Омладински погон

Omladinci i kadeti u Termama

Izvor: FK Crvena zvezda

Omladinci i kadeti Crvene zvezde vredno treniraju u našoj bazi u Termama Čatež od 15. jula. Pripreme za odbranu titula i prvu Ligu šampiona za omladince u istoriji kluba obavljaju se u odličnim uslovima.

Članovi stručnih štabova naših selekcija su u Sloveniju poveli sledeće igrače:

Omladinci: Ajdinović Edin, Adžibaba Nenad, Burmaz Borisav, Velikić Luka, Gordić Miloš, Dedijer Marko, Đorđević Mihajlo, Eraković Strahinja, Ivanović Andrej, Jankulov Georgije, Jovičić Đorđe, Jočić Bogdan, Kovačević Mladen, Krstović Luka, Kupusović Njegoš, Kukolj Đorđe, Milikić Marko, Milisavljević David, Pavlović Uroš, Puletić Aleksa, Pupović Andrej, Radosavljević Mateja, Rajović Andrija, Savić Luka, Savić Nikola, Stajić Nikola, Stojanović Mateja, Stojančić Ilija i Šejić Uroš.

Kadeti: Babić Ilija, Bogdanović Vuk, Vasiljević Filip, Guteša Ivan, Đuričković Uroš, Eleven Edvin, Likić Aleksandar, Maksimović Stefan, Matić Aleksa, Mladenović Strahinja, Njamculović Nikola, Pantović Miloš, Perduv David, Piplica Petar, Pisar David, Prijović Vladimir, Radivanović Dušan, Radulović Andrija, Ranđelović Miloš, Sekulić Andrija, Tošković Pavle i Ćopić Marko.

Pripreme se odvijaju u zavidnom ambijentu, domaćin je crveno-belima obezbedio odlične uslove za rad i oporavak posle napornih treninga. Tereni su u odličnom stanju, u teretani i sali se nalazi sve što je potrebno, a vremenski uslovi su idealni za rad. Osim toga, našim momcima su na raspolaganju bazeni, spa centar i ostale ugodnosti koje nude Terme Čatež.

Sastavni deo svakog kvalitetnog pripremnog procesa čine prijateljske, odnosno pripremne utakmice. Omladinci su u utorak, 17. jula odigrali prvu od planirane tri i savladali vršnjake iz Krke rezultatom 3:0, a juče su u Ljubljani imali 2:0 protiv Olimpije sve do 92. minuta, kada je domaćin uspeo da postigne počasni pogodak, pa je utakmica završena rezultatom 2:1. Treća će biti odigrana 23. jula protiv Domžala.

Kadeti će danas odigrati prvu pripremnu utakmicu protiv vršnjaka iz ljubljanske Olimpije, a sedam dana kasnije protivnik će biti Krka.

Naše momke je u sredu iznenadio nekadašnji igrač i trener prvog tima Robert Prosinečki, jedan od članova čuvene generacije koja je 1991. godine osvojila Kup šampiona i titulu svetskog klupskog prvaka. Robi je crveno-belima poželeo srećnu i uspešnu sezonu.

Omladinci će napustiti Terme Čatež 24. jula, jer ih posle povratka iz Slovenije očekuje put u Švajcarsku, gde će od 27. do 29. jula učestvovati na jubilarnom petom međunarodnom turniru u Bazelu. Naši momci će na tom turniru imati priliku da odmere snage sa vršnjacima iz Fulama, Notingem Foresta, Hamburgera, Bajer Leverkuzena, Jang Bojsa, Bazela i Japanske univerzitetske selekcije.

Kadeti će trenirati u Sloveniji do 29. jula, a posle povratka u Beograd će uslediti poslednje pripreme pred početak sezone, koji ih očekuje sredinom avgusta.

3 Коментарa

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама