Фудбал Фудбал/Вести

Fudbaleri otputovali u Letoniju

Izvor: FK Crvena zvezda

Nova takmičarska sezona i zvanično kuca na vrata. Još samo jedan dan preostao je do prvog zvižduka sudije koji će značiti početak, nadamo se, nove sezone za pamćenje.

Crvena zvezda će pokušati da izbori plasman u Ligu šampiona, najelitnije evropsko klupsko takmičenje. Zadatak je težak, ali Crvena zvezda je jedan od malobrojnih klubova koji je dokazao da može i ono što se smatra gotovo nemogućim.

Prva prepreka na putu biće letonski Spartaks iz Jurmale. Utakmica neće biti igrana u Jurmali već u Rigi, a početak je zakazan za 11. juč u 18,00 časova.

Fudbaleri Crvene zvezde u jutarnjim časovima otputovali su u Letoniju, gde će pokušati da izbore povoljan rezultat pred revanš u Beogradu koji će biti igran šest dana kasnije.

Na spisku putnika u Letoniju našli su se:

Milan Borjan, Zoran Popović, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Miloš Degenek, Srđan Babić, Milan Rodić, Nenad Milijaš, Branko Jovičić, Nenad Krstičić, Dejan Meleg, Lorenco Ebisilio, Nemanja Milić, El Fardu Ben, Nemanja Radonjić, Milan Jevtović, Nikola Stoiljković, Milan Pavkov i Dejan Joveljić.

Na spisku se nalazi ukupno 20 fudbalera koji će predstavljati uzdanicu trenera Vladana Milojevića.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама