Фудбал Фудбал/Вести

Sutra protiv selekcije Užica

Izvor: FK Crvena zvezda

Poslednjeg dana priprema, fudbaleri Crvene zvezde odigraće prijateljsku utakmicu, a protivnik će biti selekcija Užica.

Ovaj meč počeće u 17 časova, i biće otvoren za sve posetioce koji žele da Crvenu zvezdu i selekciju Užica gledaju uživo. Utakmica će biti odigrana na stadionu Slobode, i ovim putem pozivamo sve ljude iz Užica i okoline da dođu i prisustvuju pripremi Zvezdinih fudbalera za evropska iskušenja.

Posle četiri godine, na stadionu Slobode utakmicu će odigrati Nenad Milijaš. Zvezdin kapiten bio je u timu 10. maja 2014. godine kada je tadašnji Superligaš Sloboda ugostila Crvenu zvezdu, i uspeo je da na toj utakmici postigne gol koji je Zvezdu znatno približio osvajanju titule.

Crveno-beli su pretposlednjeg dana priprema takođe dva puta trenirali, a kao i do sada, i današnjem popodnevnom treningu prethodio je odlazak u teretanu na vežbe snage. Na samom treningu se prvo igralo na skraćenom terenu, od kaznenog do kaznenog, bez golova i golmana, a cilj je bio oboriti čunjeve. Šef Milojević tražio je formacijsko pomeranje i preciznost.

Za kraj treninga, igralo se dva puta po osam minuta između dva gola, a prvi put su se izvodili i auti i korneri, takođe na skraćenom terenu.

Sutra će uslediti i poslednji trening koji je zakazan za 9 časova i 30 minuta.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама