Fudbal Fudbal/Vesti

Savić i Srnić o Spartaksu

Izvor: FK Crvena zvezda

Spartaks, pa onda eventualno Apoel ili Suduva. To je put kojim Crvena zvezda mora proći ukoliko želi da stigne do trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Zvezdini fudbaleri su složni u stavu da najpre treba razmišljati o prvom protivniku, pa tek onda o narednim. Vujadin Savić nema nikakve dileme oko toga ko je favorit.

— Ne poznajem Letonce dovoljno, da budem iskren, ali stručni štab će nas dobro pripremiti. Možemo da budemo zadovoljni žrebom, mada, osim možda slovačke ekipe, i nismo mogli da dobijemo teškog rivala. Meni je svejedno gde se igra prva utakmica, za neke je bolje da se igra u gostima prva, za nekog kod kuće. Imaćemo prijateljske utakmice u Austriji tako da ne mislim da im je prevelika prednst to što je njima prvenstvo u toku — rekao je Savić.

 Slavoljub Srnić očekuje da se Zvezda plasira u drugo kolo, a tek onda da se pažnja preusmeri na narednog protivnika.

— Mislim da smo dobili dobrog protivnika za prvo kolo, nije atraktivan, kao ni Valeta prošle godine. Imamo vremena da se uigamo jer došli su novi igrači i biće promena u ekipi. Mislim da je lepše što je prva utakmica tamo, imaćemo priliku da igramo pred našim navijačima za prolaz u koji ne sumnjam. Oni će biti spremniji od nas zbog toga što im je prvenstvo u toku, ali ne mislim da će to biti problem. Posle ćemo videti, Apoel je favorit protiv Litvanaca, ali to treba da pokažu na terenu — rekao je Srnić.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama