Ватерполо Ватерполо/Извештаји

Đorđe Tanasković: Preostaje da uzmemo drugo mesto, sezona je ipak bila uspešna

Autor: CZBG, Radovanović D.

Aktuelni šampion Srbije, Partizan i u ovom susretu bio je nadmoćniji od Crvene zvezde, te je preliminarni poredak tabele gotovo odlučio šampiona Lige, rezultatom 10:7.

IZVOR: CZBG, Marija Tadić

Zvezda je, čini se, ipak ispunila cilj da se približi šampionu, a ukoliko govorimo o osvojenim bodovima, Zvezda je ostala na 24, sa kojima ulazi u 11. kolo, gde će dočekati Zemun Bosal, 26. maja.

Kapiten tima, Đorđe Tanasković, sa nama je podelio svoje utiske nakon meča.

” Igrali smo dosta bolje nego prethodne dve utakmice protiv Partizana, ali opet nismo bili agresivni koliko treba. Mi smo dosta podigli igru u ovom meču, neke lopte nam nisu ulazile u gol, primali smo neke glupe golove, što naravno ne umanjuje pobedu Partizana. Imali smo šansu za pobedu, bili smo zaista egal sa njima, ali eto onda smo pali u trećoj četvrtini. Posle, u četvrtoj smo opet zaigrali kako treba, ali bilo je kasno. Mislim da je  ovo ipak realna slika, Partizan je trenutno bolji tim. ”

IZVOR: Đorđe Tanasković

” Nama ostaje da na kraju uzmemo to drugo mesto i da zavrsimo sezonu, koja, kada se pogleda, neko će reći da nije bila uspešna, jer nismo ništa osvojili, ali smo igrali utakmice u Evropi. Sledeće godine igramo A1 regionalnu ligu. Cele sesone smo radili sa Dejanom Savićem, što je svima nama pomoglo da napredujemo, pogotovo mlađim igračima. I na kraju, ipak treba uzeti u obzir to da se Zvezda u ovom sastavu okupila prvi put ove godine, a momci u Partizanu godinama igraju zajedno. “

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама