Остали спортови

Sedam medalja u Zagrebu

Izvor: SD Crvena zvezda

Veslači Crvene zvezde osvojili su sedam medalja na prestižnoj interacionalnoj regati „Kroacija Open“ i na najbolji mogući način otvorili veslačku sezonu 2018!

Regata u Zagrebu bila je prva izborna regata za mlađe seniore za Svetsko prvenstvo u Plovdivu i prva kriterijumska za juniore i kadete.

35. internacionalna regata „Croatia Open“ – REZULTATI

Čestitamo veslačkom timu Crvene zvezde, na vrhunskim rezultatima i sjajnom početku veslačke sezone!

Prvog dana regate osvojene su srebrna i dve brnzane medalje, a drugog dana zlatna, dve srebrne i jedna bronzana medalja.

Zlatnu medalju i veliku pobedu u četvercu skul, ostvarili su naši kadeti Jovan LJuna, Nikola Stevanić, Aleksandar Grbić i Petar Šavrljuga, sa vrhunskim rezultatom 6:21!

Srebrnu medalju u dubl skulu za kadete, osvojili su Aleksandar Grbić i Petar Šavrljuga.

Srebrnu medalju u četvercu bez kormilara za kadete, osvojila je je kombinacija našeg Milana Ibročića sa veslačima Grafičara, Kolarevićem, Mališićem i Srbinovićem.

Naš juniorski dvojac, Slavko Savić i Boris Dimitrijević, osvojili su bronzanu medalju i ispunili vremensku normu za sastav reprezentacije Srbije u vremenu 6:49,0, pola sekunde iza posade Galeba (Prodanović i Stanković) i 6 sekundi iza aktuelnih svetskih prvaka, Hrvatske posade, braće Lončarić.

Bronzanu medalju u dvojcu bez kormilara za juniorke i seniorke, osvojile su naše kadetkinje Minja Vizi i Iva Lazić. Inače, devojke su prvi put veslale trku u dvojcu, posle samo par treninga, tako da je uspeh samim tim još veći.

Bronzanu medalju u četvercu bez kormilara za juniore osvojila je kombinovana posada Galeba i Crvene zvezde, u veoma zanimljivoj i kvalitetnoj trci.

Bronzanu medalju u dublu za juniorke osvojila je kombinovana posada Crvene zvezde i Partizana, Maša Bezbradica i Anđela Nišević.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама